dimarts, 6 de maig del 2014

The Color Run Barcelona - 2014



El diumenge 18 de maig es celebra la The Color Run a Barcelona... T´estàs preguntat que és això de la The Color Run?.

Doncs bé, es tracta d´una cursa un xic especial perquè intenta barrejar esport, color, música i diversió. L´itinerari de la cursa, de 5 km, transcorre pels carrers de la ciutat on es celebra: no hi ha límit de temps per als participants, això si, a cada punt quilomètric, els corredors es taquen de cap a peus amb multitud de colors. I un cop arriben a la meta s´incorporen a un festival de música i colors a l´estic de l´Arc de Sant Martí -tenint en compte que és obligatori que els participants surtin totalment vestits de blanc des de la línia de sortida, ja us podeu imaginar amb quina pinta arriben al final de la cursa-.

Aquesta cursa es va començar a celebrar al gener de l´any 2012 i ha tingut tan d´èxit, malgrat la seva curta existència, que el 2013 ja es va celebrar a més de 200 ciutats arreu del món i va comptar amb una participació aproximada d´1.800.000 corredors.

La cursa d´enguany a Barcelona, patrocinada per Desigual, donarà el tret de sortida a les 9h del matí a l´Avinguda Rius i Taulet -Fonts de Montjuïc-. Pots participar-hi individualment o bé formant un grup "color run" de 4 o de 6 persones 

Si no us acabeu d´animar a fer la cursa perquè esteu lesionats o, directament, poc motivats, us recomano que de totes maneres prepareu els mòbils i les càmeres i hi participeu com a espectadors, perquè la música i l´espectacle de colors estan garantits!



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada