dilluns, 13 de febrer del 2017

1000 músics tocant a l´hora Smells Like Teen Spirit de Nirvana: el projecte ROCKIN 1000 That´s live



Flipada. L´he vist més de vint vegades i encara estic hipnotitzada, flipant i al·lucinant amb aquest vídeo!.

ESPECTACULAR això de reunir més de 1000 músics professionals, creant la banda musical més gran de la Terra -the Biggest Rock Band on Earth-, per fer realitat el projecte Rockin'1000 That's Live tocant rock´n roll, junts i en directe.

Escoltar com sona Smells Like Teen Spirit a mans del Rockin´1000 resulta extraordinàriament màgic, d´una banda perquè Kurt Cobain va morir tant jove que va pujar directament al pòdium dels artistes que esdevenen immortals, els del Club dels 27,  al temps que la seva música es convertia, potser sense voler-ho, en la banda sonora de tota una generació, la meva. I d´altre banda, perquè trobo súper emocionant la poderosa energia que es genera quan un grup nombrós de persones canta, reivindica o celebra quelcom a l, uníson, unit i invencible. M,hagués agradat tant ser-hi!.

Els músics de Rockin´1000 però, no només rendeixen tribut a Nirvana: l´equip de Rockin´1000 va oferir el seu primer concert real el passat 24 de juliol de 2016 a l, estadi Manuzzi de Cesena (Itàlia) oferint el seu espectacle "That´s Live" davant de més de deu mil persones. Durant el concert, aquests 1000 músics que composen la major banda de rock del món, van tocar un repertori a mode de resum de la història del rock. Beatles, Black Keys, Rolling Stones, Patti Smith, Led Zeppelin, Jimi Hendrix... 

Totes les peces d´aquest inèdit concert van ser enregistrades i finalment s´ha editat un àlbum que es va posar a la venda enguany. El disc conté un recull de 17 cançons icòniques de la història del rock:

1 – Bitter Sweet Symphony – Verve
2 – Come Together – Beatles
3 – Gold On The Ceiling - Black Keys
4 – Born To Be Wild – Steppenwolf
5 – Jumpin’ Jack Flash – Rolling Stones
6 – It’s A Long Way To The Top – AC/DC
7 – C’Mon Everybody - Eddie Cochran
8 – Seven Nation Army – White Stripes

9 – BlitzKrieg Bop – Ramones
10 – Smells Like Teen Spirit – Nirvana
11 – Rebel Rebel – David Bowie
12 – Police On My Back - Clash
13 – People Have The Power - Patti Smith
14 – Rockin’ In The Free World - Neil Young
15 – Song 2 - Blur
16 – Medley
17 – Learn To Fly - Foo Fighters



No us venen unes ganes boges de cantar, de saltar, de suar, de ballar i de cridar?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada